Sakit Kaki

Mcm mana ye nak kurangkan sakit kaki? Ya Allah sakit sgt ? makin hari makin sakit kaki ni smpai tkleh jalan. Nak solat dduk pun kadang sakit. Saya pregnant 31weeks. Ada yg sama mcm saya tk? Org kata normal ye bawaan baby? Betul mcm nak nangis sakit dia.

9 Balas

Cuba rendamkan kaki dgn ais dan limau purut, inshaAllah kaki akan elok, sy mcm sis juga, jalan jadi terhenjot henjot cramp.. lepas amalkan rendam dgn ais kaki rasa ringan.. buat selama 5 minit, ais jgn banyak sgt...bazir... ais cukup utk kaki je... walaupun mula² sakit uratnya mcm kena tarik tapi sedap

5y ago

Boleh cuba ni. Elok takut terminum sekali je alang alang jd limau ais tu 😝 anyway thanks ye sis.