Sakit Kaki

Mcm mana ye nak kurangkan sakit kaki? Ya Allah sakit sgt ? makin hari makin sakit kaki ni smpai tkleh jalan. Nak solat dduk pun kadang sakit. Saya pregnant 31weeks. Ada yg sama mcm saya tk? Org kata normal ye bawaan baby? Betul mcm nak nangis sakit dia.

9 Balas

saya 34week jarang sakit...cuma cepat penat jaa kalau jalan lama dan berdiri lama

5y ago

Baik sis. Saya pun fikir yg sama. Takut seksa diri lagi lagi dh akhir trimester ni. Sayang. Anyway terima kasih ye sis atas sharing 😊