baby kuning

Mcm mana nk hilang kan baby kuning dengan cepat ya ? Boleh bagi tips x ?

21 Balas

Kerap susu..sejam sekali kalu blh

Kakak saya jemur baby bawah lampu

Cuba air basuhan bers y ke3

Kerapkan menyusu badan

Kerap susukan baby

bg susu banyak2..

Sy bagi anak minum air sengkuang cina.. alhamdulillah sis.cepat sngt trun... 3x cek da habis kuning.Syukur ..

Mak saya dpt petua ni dari nyonya cina. Buah naga yg color purple tu, lendir dia sapu dkt bibir baby. Selawat, and buah dia mummy makan. InsyaAllah. Bf pon kena kerap. ♥️ Semoga cpt hilang kuning anak.

Baby sy dlm sminggu jer kuning dia turun bnyk lps ikut nasihat doktor. Elakkn halia,kunyit,kopi n teh slama baby masih kuning sbb hati mreka belum matang. Bnykkn bf supaya baby kerap mmbuang sbb bilirubin kluar mlalui air kencing n najis.

Susu ibu. The best.