Baby Kena Kuning

Baby kena kuning mcm mana nak rawat dia bagi cepat hilang???

2 Balas

Ibu minum susu kambing, tak kesah bancuh or pure susu kambing and lepas tu kerap bagi baby susu badan. Hari tu baby saya kena kuning selama 37 hari, minggu terakhir saya try minum susu kambing bancuh, terus kuning baby hilang dan admitted. Saya ada share pengalaman baby kuning dlm wall saya.

Kerap nyusu..nyusu setiap 2jam..bby kuning ni suka tidur,jd kejutkan dia selalu..kuning ak. Kluar mlalui kencing da najis