Ada tips nak turun kan kuning baby dengan cepat x🥺

2 Balas

Kerapkan baby minum susu. Mandi air kucai/agar agar apa semua tu sekadar ikhtiar sahaja. Paling penting kerapkan baby susu. Kalau tidur pun gerak bangun bagi susu. Selalunya baby kuning ni banyak tidur.

Kerapkan penyusuan je. Bagi baby berak kencing dengan kerap. Nak tambah ikhtiar cara lain boleh, macam mandi2 kan baby tu ke apa semua tu kan, CUMA, jangan suap baby apa apa ya. Baby minum susu sahaja.