wanita bekerja

Mcm mana nk atasi sakit belakang,sakit kaki.. Preggy 11weeks.. Nak kata tak minum susu.ari2 minum.. ???..tak selesa langsungg

1 Balas

Sakit kaki tu bahagian mana? Sakit belakang adakah sebab duduk terlalu lama? Yg di sarankan, duduk 15min, kemudian bangun for 1 min pun ok. Kene buat stretching tiap kali bangun tidur, boleh refer youtube untuk atas masalah sakit belakang tu.

5y ago

Bukan sb cramp.tp entah la myb pemakaian kasut punca...tenkiu sis...