11weeks pinggang dengan belakang badan sakit

hi saya nak tanya normal tak 11weeks tapi belakang badan pinggang semua sakit sangat nak tidur pun rasa tak selesa macam lenguh 🥺

2 Balas

Saya rasa normal kot sbb saya tengah alami jugak macam sis, saya akan sapu minyak angin belakang pinggang tapak kaki sampai betis, kdg tu panas walaupun kipas dah kuat

1y ago

aah saya nak tidur pun sapu minyak angin dulu baru boleh tidur. panas tu saya sokong dah mandi sebelum tidur pun tetap rasa panas bahang

Hi. Ya normal sebab baby nak develop and require some space. Buat cat cow exercises untuk reduce backache

1y ago

oh baik sis. sebab rasa tak selesa sakit sangat takut tak normal saya risau hm