Hamil atau tidak

Mcm mana nak tahu hamil atau tidak ya? Sy dah lewat 100 hari.. Sblm ni dah berkali2 sy cek upt.. Tpi cuma nampak garisan putih ja selalu.. Sy dah giveup cek.. Tp skrg.. Sy dah bbrpa kali rasa mcm ada bgerak kat perut masa sy duduk tunduk tu terasa. Maaf ya sy merancang sndri.. Dn pjj dgn suami.. Last bersama suami april sblm dia kmbli bertugas.. Ank bru 11 bulan.

4 Balas

Try la cek upt lgi skli klau xde jgk.. G scan kat swasta kata mcm ad sesuatu bergerak dlm perut

Guna clear blue check sekali lagi.

Better go to hospital for USG 🙂

Kenapa tak pergi klinik?