lewat period 2 bln. upt negatif.breast sakit, skt pinggang..knp ya?

period irregular + pcos. ada ke harapan sy untk hamil wahai mumy sekalian. kdg2 rasa putus asa n down sgt. dah 1 thn 4 bulan kawin. skrg ni sy just amalkan asid folic n susu lazz jer. dlu sy pjj ngan suami. skrg baru stay bersama. semoga ada rezeki sy hamil. jangan kecam sy cuma tanya. tq😘 #ingintahu #advicepls

lewat period 2 bln. upt negatif.breast sakit, skt pinggang..knp ya?
1 Balas

Jngn putus asa ya.. just enjoy ur life. Selagi ada rahim, insya Allah, ada peluang hamil. bnyakkan istighfar, sedekah.

2y ago

inshaAllah sis.tq😘