6 week pregnant

maaf ya gambar kotor. #firstmom ada sesiapa tahu ini apa ya? sy 6week pregnant dah ke hospital utk cek dan sah pregnant tp doc nak sy dtg balik ke kk next week utk cek kandungan balik. tadi sy bangun dr katil tiba2 ada something keluar. bila cek ada keluar ketulan mcm tu. lepas brp minit tu sy cek upt balik still 2 line. mcm mana ya? perut sy tak ada rasa sakit langsung cuma skg sy tgh ada keluar darah.

6 week pregnant
2 Balas

tu macm gugur sis..sbb sy masa ank first pon kluar cmni..tapi lpas smnggu bleeding..masa tu ckup smnggu makn ubat kuatkn rahim

Ni ancaman keguguran sis. Kena cepat2 refer doctor. Pengalaman saya 2 kali keguguran keluar ketulan sama macam ni.

5h ago

doc ada bagi sis apa2 ubat tak?