Mengandung baby ke 2. Baby 1st umur 9 bln 21 hari

Salam mommy semua. Ada sesiapa yg mcm saya. Saya bru tahu sy pregnant sbb tadi bru try check upt. N terang double line. Ya Allah sy x jgka mengandung. Sbb baru bulan 1 ni suami mmg bersama dgn sy sbb sblm ni kmi pjj. Dan sy x igt tsrikh last period. Allahuu. Sy x tahu perasaan mcmna. Tp sy sbenanya belum bersedia. Tadi dah nangis sbb tgk baby 1st msh lagi belaja nak angkat bdn nak bejalan. 😢😭 Misi kat kkia mmg xbg mkn perancang sbb diaorg tau sy mmg pjj ngn suami. #pleasehelp

Mengandung baby ke 2. Baby 1st umur 9 bln 21 hari
1 Balas

rezki dpt anak rapat..kne kuat mental fizikal sis..cabaran tu mmg de..nk² ag laki xde ngan kite kan..insyaallah..kuatkan diri