Kongsi pengalaman

Bila pjj, susahnya nk bersama suami. Bila dah duduk sama2, knp si dia mcm xde selera dah dgn kita.. Xsweet, xdekat2 mcm dulu. Maaf bru rasa duduk bsama. Ke sy je fikir mcm tu. Kami dh 2tahun lebih kawen. Kali ni bru duduk serumah. Belum dpt rezeki anak. Penah kguguran skali. Waktu pjj jumpa 3-4mggu skali. Waktu tu je bsama. Skrg bila dah dekat xtau knp si dia nmpk xde keinginan nk bsama. Ke sbb kami dh tbiasa bjauhan n bhubungan intim dlm jarak waktu yg panjang ye. Minta sape2 kongsi pengalaman

2 Balas

sye dlm situasi awk sblm nii. pjj dgn husband, bila jumpa baru bersama. sbb masa pjj kita kn jrg jumpa, 3 4 minggu bru jumpa kan. hari2 yg x jumpa tu x bersama pon btul x? bila kita duduk sekali, kita je rasa jrg bersama. sbb hari2 jumpa. longgar pale lutut kalau nak bersama hari2. actually, sama je. die jadi issue dkt kite sbb dah duduk sekali, jumpa hari2, kite rasa kite krg perhatian kn. husband x berminat la ape la kan. nak bersama ni, kalau tgh bdn penat pon x jadi jugak. contoh husband kerja isnin sampai sbtu, 8-5 ke 9-6 kan. balik bdn dh penat. kerja office penat tang mental. kerja lain2 tu penat tang fizikal, energy dh xde bile balik rumah. so mcm tu laa. kalau awk rasa awk nak, awk mintak, contoh kata pagi tu ckp sesiap awk nak mlm ni. atau tetap kn bila wktu husband cuti. actually benda ni kena bincang husband n wife.

Seeloknya bincang dgn husband sis. Sekarang masih berdua. Nanti bila dah bertiga/berempat tu makin susah pula nak cari masa utk berdua 😊