?

mcm mana nak hilangkan rasa takut untuk kahwin..tapi saya mmg nak kawin..tapi takut?

4 Balas

Sy dulu slalu rase ni..nk ade boyfriend pun takut.sbb sjarah keluarga.last2 sy jumpa husband sy.kami kawan lama hmpir 3 thun.sy terus terang ckp kat dia sy xbrani nk lg ke depan dgn hbngn ni..alhamdulillah sy byk borak luah kn perasaan apa yg pendam..dia terima sy.syukur sgt .lpas tu baru couple.couple 1thun nikah.nikah ujung thun lpas ..skang dh 28w pregnen.happy sgt ngn husband sy.apa sy amalkan dear ptama yakin pada Allah.byk kn berdoa pd Allah.ckp lah dengn DIA.in sha Allah semua akn baik...sy doa kan dear baik2 je

Cari kepercayaan awk dekat lelaki bakal suami awk tu In Syaa Allah terus nak cepat2 kahwin

Prefer awk takut dgn apa..

Takot dgn???? 🤔🤔