berdebar

Hye mamy2 smua...ada yg rasa takut nak bersalin ke ??..makin dekat rasa mcm takut tapi exaited ??...mcm mna nak tenangkan diri ni yee

13 Balas

Positive kan diri. Ramai yg tak dapat lagi nikmat mengandung & melahirkan anak ni. Syukur sebab kita diberi rezeki. Bayangkan baby sis yg comel tu. Haha. Mesti x sabar nak jumpa. Good luck! Semoga dipermudahkan.

Alhamdulillah dngr cerita dri org seram. Tpi bila da terasa alhamdulillah xseram pon. Malahan bahagia dpt nampak Baby kluar😍😍😍ada jgak la skit2 tpi skjap sja.

Betul... First time pegnen lahai.. skrg 37w mcm mcm ase nebes takot tp disebalik semua tu excited pulak..smpai tbawak² dlm mimpi dpt jumpa baby ... Hahaha

sama lah.. ada nk masuk 3 jarak 5 tahun.. debaran mcm anak pertama.. 3.2.2020 kena serah diri.. deliver 38 week.. doa kn sye ye..

4y ago

Kannn.... Saya plk jarak 9 thn dgn no 2...tpi debaran tu dh mcm nk bersalin ank sulong... Ahad depan dh kena serah diri sbb ada gdm.... Seram ja rasa sbb mesti kena induce...

jangan takut sis. enjoy the journey 😊 bukan semua wanita dapat merasakan saat itu. itu cara saya melawan sakit kontraksi.

hehe...sy pun terasa risau jugak ni, mcm2 fikir..selasa minggu depan da kena serah diri klu xde tanda2 lg..😂

4y ago

semoga di permudahkan..

Relek2 je sis... Siap2 kn diri... Yg penting jgn stress2... Enjoy your pregnancy and birth

Perasaan y sama tgh rasa skrg ni...wlaupn nk bsalin ank no4..😅😅 doa kn sy ye...

Sy la orangnya tu. Rasa nervous je. Tp excited tak sabar. Tp nervous 🤣

Sy tk tkt,rasa mcm nk bersalin sgt2 dh😂lama sgt tggu#37w3d