takut untuk bersalin.

Hai mommys semua. saya nak tanya.. macam mana nak hilangkan rasa takut nak bersalin. tbh, saya bukan tak ready nak ada anak. cuma saya takut dengan rasa sakit. sebab saya jenis yang tak suka luka. saya dah pregnant tapi hari hari terfikir.. takut nak bersalin nanti. macam mana nak hilangkan perasaan takut tu yea 😳#firstbaby

2 Balas

Banyakkan zikir. Baca surah maryam. Kuatkan semangat supaya kita kuat di medan bersalin berjuang untuk melahirkan umat nabi Muhammad. Baca dan praktik cara meneran yang betul. Satu lagi pikir mak kita boleh lalui, kita pon mesti boleh.

insyaallah xda PA...