Takut

mcm mana nak hilangkan rasa gemuruh san takut nak jumpa nurse sebab dah tercakap dah nikah tapi sye mengandung dlu dan akan kawen bulan 10 niey nurse sruh buat buku pink tapi kena bawak surat nikah semua mcm mana sye nak ckp yg sye sebenaryew hamil anak luar nikah ? harap dapat jawapan positif

2 Balas

Awk jujur je, dorg x marah punya. Klu awk berselindung n byk spin, lagi susah masa dpn nnti. Jgn risau k 😉😉

Takpe awak cakap je balik yg awak blm nikah sbnrnya. Plan utk bernikah nanti. Diorang tak marah lah.