Ttc

Hi semua. Ada ke tanda2 pregnant sakit perut atau rasa memulas je perut. Saya takutlaa nak check upt. Saya takut kecewa. Saya dah 2 tahun kahwin.. Setiap hari mengharap plus doa.. Tapi takut pula nak cek

5 Balas

Sya mula2 tnda sakit bgian perut , tiap kli jalan tlalu lama perut akan rsa krem . Sya rsa tu sblum tarikh period , jad takut berharap klau nak kata hamil . Tap dlam wktu yg sma prsaan tu ttap kata sya tu hamil , jad sya tunggu wktu period tap xkunjung dtang . Sya period regulr , jad dah lewat sminggu sya cuba cek upt wlaupun tkut kcewa tap sya cuba . Dan alhamdulillah hsilnya psitif , sya tnggu genap 2minggu lagi lewt period sya cek kdua kli dan hsilnya sma .

4y ago

Saya dah cek semalam. Negetif.. Nnti kalau delay period, nak cek lagi.. Doakan saya ya

saya tanda2 preggy letih dan mengantuk. ttc 3 thn, pelik dgn diri sndiri sbb x pernah2 lepas ovulation rasa mengantuk ja. bila cek upt, rupanya positif. masa2 dekat2 due sepatutnya period rasa senggugut sakit sangat. sekaranh dh 5 hari lewat period dah kurang senggugut. belum buka buku pink lg.

Dah delay period? Tk apa sis cek je.. kalau takut try tnggu delay period seminggu ke.. InShaAllah ade rezeki utk sis 🤗

4y ago

Tqq awak.. Belum delay lagi. Tapi saya mcm dah mengharap sgt. Asyik2 pegang perut 😅😅. In shaa Allah. Ameen 😭

Bila last period sis?

4y ago

24.2 sis

Xpe cek je