Takut runsing dan risau

Kahwin dah 4 bulan skrg pregnant 2months..terkadang terfikir mampu ke nak jaga ataupun masih awal..kadang rasa sedih tapi kadang rasa bersyukur..takut semua ada.. #firstmom #ingintahu

6 Balas

normal tu sis. tak apa nak layankan rasa sedih tu, tapi lepas tu kena terapkan juga rasa syukur. tak semua orang ada rezeki dapat preggy semudah tu.

6mo ago

Terima kasih sis atas kata sokongan 🥰

Allah akan bagi rezeki tu bersesuaian dgn waktunya. Saya kahwin 2 bulan dah pregnant. Allah lebih tahu sis. Bersyukur ya. In shaa Allah sis boleh.

6mo ago

Thank u sis..kata2 sis bagi saya semangat 🥰

Rezeki sis..Allah bagi pada hambaNya yg mampu..Percaya pada rezeki Allah..jgn rungsing2 kesian baby stress dlm perut..

6mo ago

Amin..terima kasih ya atas sokongan utk saya dan baby

Rezeki awk , awk beruntung sdgkn sy 8taahun penantian , masih tiada ank yg hdup 🥺

6mo ago

Sorry awak..inshaAllah awak akan dapat rasa mcm mana ibu2 yang lain..kalau Tuhan tk bagi pun, sis jangan fikir yg bukan2 ya..inshaAllah ada rezekinya

Allah lebih tahu kemampuan awk. just go with the flow.

6mo ago

Thank u awak 🥰

Alhamdulillah rezeki awk awl sis

6mo ago

Thank u sis 🥰