gosok gigi muntah ?

Mcm mana lg nak buat ye..tiap kali gosok gigi je muntah ? ada x yg macam saya? try gosok x pakai ubat gigi pun muntah.. alahan juga ke tu? Pelik juga.. Sblum pregnant xde pulak muntah bila gosok gigi..saya pulak ada slip disc, tiap kali muntah kan kena bongkok sikit, aduhhhh tahan je la sakit ?

27 Balas

Normal.sis..cume ms sy dlu..aslkn gosok je terjeluek beria sgt2 bnyi nye😅😅😅

Samala.. Drp awal preggy.. Smpai la ni da 29 mgu.. Still muntah gak kalo gosok gigi

Mgkn rasa ubat gg tu jd loya buat puan. Blh try tukar ubat gg atau jgn gosok lama2

Normal tu gosok gigi muntah2. Kumur2 dulu, bertenang dan gosok gigi tp jgn lama2.

saya pun dulu mcm tu .cuba tukar ii jenama ubat gigi . manalah tahu mau okay .

Sama sis, saya pon mcam tu , tapi klo tak gosok geli pulak, x lalu telan🥺

Sama la sis. Paling xsuka kalau time gosok gigi. Sejenis xsuka muntah. 😂

Tak dapat nak dielakkan alahan ni. Bertabahlah wahai mummy. 😘😉

Itu alahan jgk sis.biasa la tu.lain org lain alahan dia

sama lahh. 😭 tapi alhamdulillah takde slip disc