contraction

mcm mana contraction sbnar?

13 Balas

ada orang keluar lendir darah. ada yang pecah ketuban dulu. kalau pecah ketuban dekat LR, get ready untuk sakit yang berganda. Sakit yang tak mampu untuk diluah. Tapi jangan takut. Apa apa niat, doa dan zikir jangan berhenti. Ingat dekat nyawa yang nak kenee selamatkan. Selamat berjuang ♥️

Rsa mcm period pain tp berganda2 lgi sakit. Sy sampai langsung xblh duduk lgi2 bila jln dh bukak 2 3 cm. Mkn kencing smua brdir. Pinggang rsa skit sgt2 xleh nk ungkap. Tp alhamdulillab 3jam je tahan skit tu

Mcm sy . Mule2 keluar lendir putih then skit mcm segugut tp lg sakit g hsptl bru 1 cm .. P2 ad kuar coklat2 .. Skit mkn lama mkn sakit . Then g hsptl 4 cm .

Senang citer.. makn tak kenyang, mandi tak basah.. tido tak lena.. serba tak kne.. hihihi.. sakit dia umpama makan sambal belacan pedas tapi makan jugak...

Rasa perut memulas macam nak berak campur dengan rasa senggugut kuat. Sakit pinggang. Lain orang lain rasanya, tapi, sy rasa macam tu.

Sakit yg membuadkan rsa gelisah. Apa buad serba takkena. Baring takkena, ddok takkena, diri takkena.

masa nak bersalin 2 tahun lepas, contraction punya sakit dia sampai tak tidur dua malam 😂

Period pain yang berganda-ganda sakit. Saya sampai tahap terduduk2 atas lantai hospital.

Mcm nak tercabut pinggang. Bole hilang akal waktu tu. Dah tak malu nak teriak ke ape huhu.

4y ago

Betul sgt2. Lepas air ketuban pecah paling azab huhu.

Contraction tangkap pinggang xley nk ungkap.. Ckp pn sangkut2 dgn Dr.. Hahaha