contraction 21w

hi , nak tanya , saya baru 21weeks . mmng ada contraction kaa ? atau takdak ?? tolong saya , sbb harini seharian sakit mcm contraction

2 Balas

Braxton hicks boleh terjadi seawal 2nd trimester awak. Tapi kalau awak rasa contraction yang makin kerap tu, bukan Braxton hicks dah. Real contraction tu. Apa2 pun kalau awak rasa sakit sangat atau risau, pergi hospital ya untuk pemeriksaan lanjut.

sama, dari semalam sakit perut sngt ni haa, tktauu kenapaa 😭😭 nk gi klinikk takut tkde pape, esok bru nk gi cek doc