ovulation test

Mau tanya...if kita test keluar mcmni pukul 12tghri hatini...bila waktu sesuai bersama?or mau tggu dua2 line sama pekat or ini sudah nmpk sama pekat.

ovulation test
7 Balas

jangan tunggu pekat klu dh mula nk pekat tu bersama ja sampai kurang pekat balik or klu time kita subur, kita akan keluar lendir jernih menandakan time tu kita tgh subur, bersama juga sepanjang time lendir tu jernih

Boleh dh bersama. Bila dh dpt sama pekat tu,bersama suami 3 hari berturut then stop smpi la dlm mse 2 mnggu xdtg period tu in shaa Allah ade rezeki..

Tak pernah cuba lagi benda nie sebab senang sangat melekat , nak tahu bila subur pun tak sempat 😅 boleh lah nak try beli nanti suka2 je test 😝

Klu ikutkan sma pekat tp nie mcm dh hampir..boleh dh kerap bersama..dan kalau rasa mcm lendir putih mcm putih telur tue dh waktu subur..

Awk cuba test time first urine mean mcm time subuh tu awk bgun then awk test selalu nmpk line lagi terang hcg pun tinggi

5y ago

Oh maaf awk sya termiss opk dgn upt maaf ya

Saya pun mcm sis jugak...selalu test opk.. pekat juga line tu... tp itu lah.. blm ade rezeki ni sis.. 😞😔

Boleh bersama dalam daripada 2 hari sebelum nak pekat(peak) , pada hari peak & 2 hari lepas tu..