Test line pekat

Hi kenapa ya test line lg pekat dari contrl line sblom ni upt samar² makin lama makin jelas line smua. Baru2 ni test line pekat plk contrl line cair sikit. sje try opk pon sama test lin lg pekat.knp ya?#firstmom

Test line pekat
2 Balas

Mmg sah pregnant ler tu sis.. blh pg scan dah tu.. haritu saya punya pun mcm sis yg T line lagi pekat pg scan nmpak kantung dah.

2y ago

Saya period irregular sis.. 2-3 bulan skali period.. masa scan 8w baru nmpak kantung ukuran 4w..

kalau upt tu makin lama makin pekat, pregnant ler tu.