Pregnancy test

Normal ke kalau dua2 line tak pekat dekat pregnancy test utk 5 weeks pregnancy? 😥😥

Pregnancy test
6 Balas

Haah normal. Sy dlu beli yg ni rm 1 dan yg kat Watson rm 5. Bila buat test yg rm 1 ni memang second line sama2. Tapi yg Watson punya memang line kedua tu merah terang. Clear.

Normal je. Da bole mkn folic acid utk first trimester. Sy mkn Iberet Folic 500. Sis pun da bole buat appointment buka bku pink

nampak yg line C tu pekat, yg T je samar. Ulang UPT seminggu lagi.. buat ujian guna air kencing pertama di awal pagi..

saya pun line tak berapa nak pekat...tapi bahagian bawah sahaja...ada orang cakap normal sis...

2mo ago

saya scan 4w3d dah nampak kantung umur 5w1d

Normal. Sbb kita sama 🥰

Hook effect sis.