⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang

📣 Masuk Minggu Ke-4 #StayAtHome dan menang LG Smart Styler™ bernilai RM8,499!!🔥🔥 Jangan lupa sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/5-hari-app-check-in-menang/1176

⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang
317 Balas

HARI 1, 24 SEPTEMBER 2021 - JUMAAT Assalamualaikum wbt, Ya Allah, teruja sangat saya bila dapat tahu apps The Asian Parents menawarkan contest menarik macam ni. Saya langsung tak pernah tahu kewujudan apps ni sampailah kakak ipar saya beritahu tentang keseronokan apps ni. Saya berharap sangat dengan menyertai contest ini, saya terpilih menjadi pemenang hadiah bertuah. Rezeki anak pertama inshallah aaminn. Stay safe and healthy with LG Styler #Stayathome

Hari 1, 23 SEPTEMBER 2021 - KHAMIS Terima kasih untuk ruang dan peluang saya melihat, membaca dan menambah ilmu dalam parenting di The Asian Parents apps. Saya gembira kerana berpeluang untuk menjadi seorang momfluencer. Semoga ada rezeki saya memenangi LG Smart Styler dan menggantikan fridge lama yang dibeli secondhand pada tahun 2018 😍🤲🏻

3y ago

ni utk baju sis

Hari 1, 24 September 2021 Jumaat Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim semoga ada rezeki untuk Anak Kembar saya yang bakal lahir nanti...Buat saudara kembar mereka yang kini berada di syurga...doakan abah, ibu dan adik2 awak yer agar menang peraduan ni....Terima Kasih The Asian Parent dan LGmalaysia...❤️❤️❤️

Hari 4, 27 September 2021 Isnin Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim semoga ada rezeki untuk Anak Kembar saya yang bakal lahir nanti...Buat saudara kembar mereka yang kini berada di syurga...doakan abah, ibu dan adik2 awak yer agar menang peraduan ni....Terima Kasih The Asian Parent dan LGmalaysia...❤️❤️❤️

Hari 2, 25 September 2021 Sabtu Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim semoga ada rezeki untuk Anak Kembar saya yang bakal lahir nanti...Buat saudara kembar mereka yang kini berada di syurga...doakan abah, ibu dan adik2 awak yer agar menang peraduan ni....Terima Kasih The Asian Parent dan LGmalaysia...❤️❤️❤️

Hari 3, 26 September 2021 Ahad Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim semoga ada rezeki untuk Anak Kembar saya yang bakal lahir nanti...Buat saudara kembar mereka yang kini berada di syurga...doakan abah, ibu dan adik2 awak yer agar menang peraduan ni....Terima Kasih The Asian Parent dan LGmalaysia...❤️❤️❤️

Hari 5, 28 September 2021 Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim semoga ada rezeki untuk Anak Kembar saya yang bakal lahir nanti...Buat saudara kembar mereka yang kini berada di syurga...doakan abah, ibu dan adik2 awak yer agar menang peraduan ni....Terima Kasih The Asian Parent dan LGmalaysia...❤️❤️❤️

Hari 1, 24/9/2021,Jumaat First time tahu mengenai apps The Asian Parents ni. Saya baru tahu sekejap tadi lepas adik saya beritahu mengenai keunikan dan keseronokan apps ni. Next baby boleh tracking guna apps #theasianparents. Tak sangka banyak topik dan tips menarik yang di kongsikan

HARI 5 - 27 SEPTEMBER 2021 (ISNIN) menghitung hari menanti kepulangan suami tercinta 😍😍😍 anak2 dah tak sabar nak holiday dengan abi. Hampir 4 bulan tak jumpa abi dorg 🤭🤭 hari2 struggle mama dengan 2 hero 💪 lebih kepada naga dah mama 😂😂😂 #PJJ #StayAtHome

HARI 2- 25 SEPTEMBER 2021 - SABTU BISMILLAH & ASSALAMUALAIKUM. Harini saya check in for this task, semoga ada rezeki anak pertama saya untuk memiliki sebuat wardrobe LG Styler ni. Memang nak sangat sangat. Thank you The Asian Parents for this amazing contest❤️ #StayAtHome