⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang

📣 Masuk Minggu Ke-4 #StayAtHome dan menang LG Smart Styler™ bernilai RM8,499!!🔥🔥 Jangan lupa sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/5-hari-app-check-in-menang/1176

⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang
317 Balas

HARI 1, 24 SEPTEMBER 2021 - JUMAAT Assalamualaikum wbt, Ya Allah, teruja sangat saya bila dapat tahu apps The Asian Parents menawarkan contest menarik macam ni. Saya langsung tak pernah tahu kewujudan apps ni sampailah kakak ipar saya beritahu tentang keseronokan apps ni. Saya berharap sangat dengan menyertai contest ini, saya terpilih menjadi pemenang hadiah bertuah. Rezeki anak pertama inshallah aaminn. Stay safe and healthy with LG Styler #Stayathome