⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang

📣 Masuk Minggu Ke-4 #StayAtHome dan menang LG Smart Styler™ bernilai RM8,499!!🔥🔥 Jangan lupa sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/5-hari-app-check-in-menang/1176

⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang
317 Balas

HARI 2- 25 SEPTEMBER 2021 - SABTU BISMILLAH & ASSALAMUALAIKUM. Harini saya check in for this task, semoga ada rezeki anak pertama saya untuk memiliki sebuat wardrobe LG Styler ni. Memang nak sangat sangat. Thank you The Asian Parents for this amazing contest❤️ #StayAtHome