⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang

📣 Masuk Minggu Ke-4 #StayAtHome dan menang LG Smart Styler™ bernilai RM8,499!!🔥🔥 Jangan lupa sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/5-hari-app-check-in-menang/1176

⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang
317 Balas

Hari 3, 26 September 2021 Ahad Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim semoga ada rezeki untuk Anak Kembar saya yang bakal lahir nanti...Buat saudara kembar mereka yang kini berada di syurga...doakan abah, ibu dan adik2 awak yer agar menang peraduan ni....Terima Kasih The Asian Parent dan LGmalaysia...❤️❤️❤️