⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang

📣 Masuk Minggu Ke-4 #StayAtHome dan menang LG Smart Styler™ bernilai RM8,499!!🔥🔥 Jangan lupa sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/5-hari-app-check-in-menang/1176

⭐️ Minggu 4: 5 Hari App Check In & Menang
317 Balas

Hari 1, 25 SEPTEMBER 2021 - SABTU Saya nak sangat menang! 😍 saya setia dengan #theasianparentmalaysia dari 2019 lagi!! Where my first baby was born. Now already 3rd trimester for my 2nd baby. Still this apps helps alot!! Already share with all my friend about this apps 🤍

Hari 4, 27/09/2021 Monday Blues is real! But whatever it is, I got to start the first day of the week with chill and cheer with the presence of THEASIANPARENT MALAYSIA & LG MALAYSIA. Thank you! 😘☺️ #thevipAlyna #LGMalaysia #LGEMalaysia #LGforlife #LGforever

Hari 1, 26 SEPTEMBER 2021 - AHAD Terima Kasih kerana mempunyai portal untuk bakal Ibu Bapa yang tiada pengalaman untuk perkembangan bayi😀 Semoga pengalaman yang dikongsi melalui artikel dapat membantu sebaik-baiknya. Harap menjadi pemenang bertuah😀

Hari 5, 28/09/2021 It’s a great day! Had a relax morning routine and delicious lunch. Even greater when there are THEASIANPARENT MALAYSIA & LG MALAYSIA right by my side. A bless 🥰 #thevipAlyna #LGMalaysia #LGEMalaysia #LGforlife #LGforever

Hari 3, 26/09/2021 Aww man, it’s Sunday already! The day to settle of those buckets of clothes. Thank goodness I have THEASIANPARENT MALAYSIA & LG MALAYSIA to cheer me up! 😍 #thevipAlyna #LGMalaysia #LGEMalaysia #LGforlife #LGforever

Hari 2, 25/09/2021 Saturday. The best day of the week! Best day to spend time with my lovely family, THEASIANPARENT MALAYSIA & LG MALAYSIA. Te amo mi amor🥰 #thevipAlyna #LGMalaysia #LGEMalaysia #LGforlife #LGforever

HARI 3 - 25 SEPTEMBER 2021 ( SABTU ) Alhamdulillah 🤲🤲 Abg Aidan dah pandai membaca (anak sulung). Semoga Abg Aidan membesar dengan sihat & pintar, Semoga Abg Aidan menjada ank yg soleh, Aamiin 🤲 #StayAtHome

HARI 4 - 26 SEPTEMBER 2021 (AHAD) Hari yang paling busy buat mama 😆😆 macam2 karenah la abg & adik, pening kepala mama 🤭🤭 tapi tetap kesygan dunia akhirat mama & abi ❤️ #StayAtHome

"Hari 1 , 23 September 2021 (Khamis)" moga ada rezki kami dan moga boleh jadi hadiah anniversary dan bufday tuk husben saya yang jatuh pada hari ini .aamiin.. fightimm✊🏻🔥

Hari 6, 29/09/2021 Just me being EXTRA 🤩 By the way, I LOVE THEASIANPARENT MALAYSIA & LG MALAYSIA SOOO MUCH! 😘 #thevipAlyna #LGMalaysia #LGEMalaysia #LGforlife #LGforever