demam kuning

Masuk harini 27 hari baby adam demam kuning. Ada tips tak nak cepat turun kan demam kuning tu.... ?

26 Balas

Mcm sy dlu ank prtama kuning tinggi ... nyaris2 nk kene tukar drah ... sbb drah sy O ... xserasi dgn ank ... 3kali kluar msuk hospital ... hospital yg brlainan ... bg mandi teh cina xmnjd ... last2 sy cube mandikn dgn sayur kucai ... alhamdulillah kuning ank sy trun ... sis amik sayur kucai ... ramas2 kn dlm besen yg berisi air ... lpastu rendam n mndikn adam ... klu serasi , insyaallah kuning adam akn trun ...

5y ago

Sama2 kasih ... klu time pg , sblom g klinik check kuning , bg adam mndi sayur kucai tu dlu ...