demam kuning

Masuk harini 27 hari baby adam demam kuning. Ada tips tak nak cepat turun kan demam kuning tu.... ?

26 Balas

Anak saya sebelulan sis , sis try mandikan dgn air daun kucai . Bg minum air sengkuang cina ( beli buah pastu sis perah airnya) , bg mndi air kelapa muda , bg makan air anggur hitam , bg mndi sirap . Try satu2 sis . Berapa kuning anak sis ?

5y ago

Baby saya dah 7 hari kuning. Bacaan skrg 257.. risau sgt sbb smkin naik hari demi hari