Alahan Malam Hari

Kmu perna x alahan mengandung d malam hari? tp sebelah pagi rasa cergas jerr n x alami alahan pun? keadaan sy mcm tu laaa...sblh pagi rasa sihat jer badan,xmuntah2 x pening..tp bila dah jam1 ptg mcm tu mulaaa dah rasa loya n segala2nya smpi laaa ke tgh malam..mmg payah nk tidor??

2 Balas

Saya..skang sy dh 13 weeks..alahan belah malam..tp sy stat pkul 4 ptg ke atas..badan lembik..mengantok x blh bwk bincang..teruk betul rasenya..😩😩

5y ago

Hahahaha....sabar je la kan momi..mcm ragam jerr alahan kita ni

Pernah..smpai tdur pun tak dapat