Serah diri

Masih menanti ..due 21hb 11..tapi baby masih sedap dibuai mmpi..berenang kesana sni..😂jumaat ni serah diri..ya allah..kau permudahkn lah urusan kelahiran ank ketiga ku ini..

Serah diri
31 Balas

Due saya 14/12, tp saya serah diri hari ni. Esoknya saya akan dibedah 26/11. Tetap takut utk masuk OT walaupun kelahiran anak no. 3. Doakan ye kawan-kawan, moga Allah permudahkan segala urusan bersalin saya secara pembedahan esok ye.

4y ago

amiiinnn

tumpang tanya .. pagi tdi ada keluar cairan putih , x pasti air ketuban ke tidak.. lepas kluar cairan putih tu diikuti rasa kejang kat perut, mengeras je & sakit. tapi xde sakit kat punggung.. ada apa2 nasihat tak ?

4y ago

Kalau dh mengeras tu tnda nk lahir. Pngalaman sy.

Saya due 10/12 tapi dah rasa sakit2.. Cuma tanda je belum ada keluar lagi.. Nak suruh keluar cepat tapi dalam masa sama takut😅 doakan saya juga dipermudahkan ye❤️ #babyfirst

4y ago

Amiin... Semoga urusan kita semua dipermudahkan 😘😍

klau sya due dh smpai tpi baby stay brsantai dlm perut xnk kluaq x sya kn prgi serah diri kat hospital tunggu jaa smpai baby kluaq sndri 😂

29/11 /2020hari ahad ni😂 kena serah diri..skrang dah 39 minggu 1 hati blom ada tanda apa2 lagi..cuma kontraksi palsu je yg ada😥

4y ago

dh buka jalan nti bole baca zikir ya fattah..In Sya Allah cepat bukaan nti..skrg pun bole amalkn sis..

semoga dipermudahkan.. sy due 28hb nov. tapi takde tanda2 baby nak keluar. belum dapat surat serah diri lg. #27nov #1stbaby

semoga urusan awak dipermudahkan, bayi dan ibu juga selamat.. amin ya rabb

Amiin.. selamat berpantang sis.. #27Nov20  #TAPSuperMoms

Smoga urusan puan dipermudahkn aminn.... #TAPSupermoms

Amin ya allah semoga dipermudahkan sis brsalin