serah diri

esok dah kena serah diri sehari sebelum due sebabkan GDM. Masya allah sangat nervous #firstmom . ada ke yang nak share pengalaman serah diri

3 Balas

mcm mna sis.. dh bersalin ke, sy pun 21/7 ni dh kna serah diri.. semoga dpermudahkan ursan sy, semoga bby kluar sblm kna srh diri

9mo ago

rasanya saya banyak kawal pernafasan je waktu sakit tu time contraction kuat mengiring ke kiri. masa keluar darah tu tkda rasa sakit apa apa . 2 jam lepas tu baru sakit tu dtg

semoga dipermudah .

semoga dipermudah