Serah diri

Salam mommy2.. esok kena serah diri.. due 23/2 ni..tp blum ada tnda lg..serah diri sbb GDM onDc.. doakan semoga urusan sya d permudahkan.. tkt pulak biarpun da second baby..heheh...

1 Balas

wslm. sama mcm sy gdm on dc. masuk 37w sy dah mula berdebar. takut kena paksa bersalin. awal² lg 35w doc dah bh surat IOL utk serah diri 39w6d. nasib baik 38w1d sy dah bersalin. tu pun sakit tanpa tanda keluar air atau darah. semoga urusan sis dipermudahkan. banyakkan berzikir ya,zikir nabi Yunus. in shaa Allah dipermudahkan urusan sis