28 Hari Lewat

Masi blum period tapi bila cek upt negatif .. Suda p klinik swasta , kbetulan klinik tu xda scan .. nak cek drah , doc suru dtg lain hari ckp nak cek drh .. mgkin sebab da mlm. dia bagi ubat bengkak sebab ckp tonsel ada bengkak sikit plus nasihat² la kdg hormon sebab lewat haid.. semuanya rm70 Hahahaha .. bukan berkira tapi lucu laa , klu tahu xda scan tmpat tu , sya x masuk klinik tu. . Susah nak p hospital sebab laki kerja , mlm nak ke hospital bawa anak kecil umur 2tahun masalah jgk sya nak tgu giliran tu .. klu dlm seminggu Dua x dtg haid jgk baru la pergi klinik lain. Doakan saya ye 🥰 semoga urusan sya dipermudahkan .. sya jga doakan semoga urusan kalian dipermudahkan oleh Allah SWT 🌹 Simpan sebagai Kenangan sya cerita harini 🤭

28 Hari Lewat
6 Balas

Hahahaha faham sangat apa sis rasa. Sama la sy pun dtg satu klinik ni nak buat scan, dah masuk dia dah review cakap takda scan yg saya nak tu. Pastu dia consult sikit, tiba tiba kena bayar 90 ringgit masa nak balik. Berangin je rasa. Dah la apa yg kita nak tk dpt

2y ago

kannn ... Bgtu la tu sis .. 💔 mcm nak x nak je nak byar kan.. cuma cakap² ngn doktor n kasi ubat .. bagus kita beli ubat je terus kat farmasi 😩😄