sedih

harini HB low . nurse bagi ubat baru '' zincofer'' so ubst lain kena berehenti makan . yg sya meluat lani nak kena p kk sbrg jaya . nak tau kenapa sbb misi kat meja depan bahgian ibu dan anak tu smpai xleh tnya apa . mmg la dah bnyak kali p atas urusan scan , rpeat scan . Baru ni sya p review hb kira first time la untuk rview hb. Sya cuma tnya di mana makmal untuk air kencing. Dia tnya balik sya ''first time dtg ka'' sya jawab balik la. ''Mmg la bukan first time dtg tpi mana sya nk tau prosuder mcm mna dkat mana makmal sbb masa saya p xdak tulis lbel tndas dann makmal kat bilik hujung tu. Apa salah sya cuma tnya. Mmg la selalu p tapi bukan setiap urusan tempat yg sama dan prosuder yg sma. Contoh sblum ni p atas urusan rpeat scan bukanya sya nk p tmpat lain lawat satu klinik nak tau smua tempat. Apa salah nya jawab dgan elok kan.

1 Balas

Lawan je balik sis.. Nurse ni ade yg kerek rse nk penampor je skli.. Alhamdulillah nurse di tmpt sy semua baik2..tp doc pulak mulut nk bg penampor.. Haha sbr jelah .. Dh keje dorang kne mengadap mcm2 jnis org so terima n lyn la baik2..haishh🙄🙄

5y ago

Betol tu dah kja diorang layan la org elok² . Sabar jela