misscariage

Salam, nak tnya..sya misscariage 5/7 lepas...drah turun sndri n doc da sah kan sya misscrge, slma tempoh tu sya xda pg klinik utk cek rahim...Skg sya tgh period...perlu cek rahim ke x? Nk pastikan rahim shat...atau bila da period drh ikut sekali...prlu ke nk dnc?

1 Balas

Dr ada ckp kena buat dnc ke? Kalau tkde ckp tk pyh la. Klau dr dah discharged kita n declare complete miscarriage mksd nya baby tu dh keluar n tk perlu buat apa2.