Saya tak datang period 60hari selama . tapi dah check test hamil Tetap negative

Masalah Period

9 Balas

saya pun mcm tue sis...3 bulan tak period...2 bulan check negative jer...bulan ke 3 check baru positive....sekarang tengah tunggu hari jer nie... InshaAllah kalau ada rezeki ada la tue...cuma kena jaga pemakanan jer dulu...

Maybe hormone issue dear. Kena pergi clinic pakar gynae/ obgyn dear. Diorang akan ambil sample darah and check hormone level. Sometimes kalau prolactin level tinggi, itu yang disturb period awak. Take care dear

jenis period yg teratur x. kalau confirm dah subur blhlah buat upt. kalau jenis x teratur mgkin belum subur lg.

sama macam saya . dh 70 hari ( 2bulan lebih) xdtg period . buat upt still negatif .

1y ago

awk dah gi klinik. scan perut?

kadang2 disebabkan hormone imbalance. sis Chck Di klinik pakar puan (gynae)

Boleh jumpa Dr. Maybe masalah hormon. 60 hari lama juga

pegi klinik sis.. dktr bleh scan tgk msalah

1y ago

oo.. mungkin hormon..

sis period regular ke x? ada pcos?

1y ago

klinik swasta kq

mslh hormon