Period Lewat 2 Minggu Tapi Upt Negative

Siapa pernah macam ni? Dah test dah tapi tetap negative juga. Mommies bg cadangan pls elok pergi scan terus ke macam mana???

1 Balas

Saya lewat seminggu tp upt negatif ..bila scan bru confirm preggy..sedangkan dg pregnat 8mgu..sbb bln sebelumnya period seminggu tp mcm spotting coklat yg period nk hbs tu..better scan utk confirm dan sebelum nk check tu jg pemakanan dan diri utk elak keguguran andai btl pregnant

5y ago

Tula. Nk tnye xtau nk tnye siapa..kite bukan ade pglman.... Nk tnye plak malu.. Bgtau husbnd yg kite kdg2 sakit prut, kat ari2, kdg2 belah kanan, kjap belah kiri.. Ingtkn nk period..tpi xde pun... Hri ni genap annvrsry kami... Xpela, next week kite ge klnik if x period lagi..