1 pek susu formula bayi anda boleh tahan berapa lama?
Voice your Opinion
Seminggu
2-3 minggu
Sebulan

3349 respon

34 Balas

my son still bf, sbb nak putus susu lg 7bulan..bg dia fernleaf sekali sehari..1 pack bertahan more than a month. depends anak nak ke tak..

anak saya umur 3thun dan 1thun share susu tepung dutch lady 123 pnya tu 900g x smpai sminggu habis hehe

Tak pernah beli susu formula bayi dari anak pertama sampai ke4...menyusu badan hingga 4thun keatas....

2y ago

sronoknyaa..apa petua sis bgi susu badan banyak..boleh share tips x?

soalan kena spesifik sikit sbb ada banyak gram susu tepung ada 500g, 1 kg.

xminum susu formula . fully bf dan anak xminum susu tepung

Seminggu lebih InshaAllah #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Dlu tgk kakipa sy bg ank susu fm leh tahan 3minggu

1 kotak sustagen tu, x sampai seminggu pun 😂

Sebulan.. sbb baby saya bf campur fm.

tk pernah beli..sbb anak susu ibu..