garis perut

masa prggy anak pertama, garis tngh sy dari bawah smpai atas.. baby boy. yg second ni pula langsung takde garis. haha. tp masa scan dktor ckp nmpk telur ?. jd yg org ckp pasal nk tahu jntina baby tngok garis kat perut tu semua mitos. aishh.. best nya apps ni. seronok share mcm2. hihi

3 Balas

Hehee.. ada ja garis.. Tapi x jelas.. Dr scan pon ckp kmungkinan girl.. Hahaa.. Tpi sbelum Dr bgtau.. Asben da agak girl juga.. sbb kite mngade sgt katanya.. Kite pon rasa mcm tu😂😅 apa pon tak sabar mnanti..

Dgr blh sis... Percya jgn... Kdg2 kebtulan je tepat.. Scan pn kdg ada btulnya n kdg slh gk... So tgg aje baby lahir nnt sis pk n nilai sndiri...

Sma cm sy..gris dri bwh smpai atas..then scan girl..hope kluar nnt pun girl la..😅😅