garis perut.

sy baru nmpk garis perut sy. dah 31 baru nmpk. haha. sblum ni langsung xde. to garis dia bukan kat tengah. garis tu tepi sikit belah kiri. ada x mommy yg garis perut dia kat tepi bukn tengah2? ? pelik tengok. haha. sllu nmpk gmbr org prgnnt garis perut dia mesti kat tengah2.

2 Balas

Ada.. mine pun bukan betul2 kat tengah2

Yup...me too garis x centre😂😂😂mula2 pelik gak,, tmbh plak garisan tu mmg ketara kaler hitam... Cik hubby pon tegur sblom pregy mmg xde