UPT HARI2 CEK ADA 2 GARIS

Upt ni kalu cek hari2 keluar garis 2 tu preggy ke? Sbb line T tu mmg lmbt bertindak tp hari2 sy celup jadi 2 garis je, selama seminggu 2 garis tapi line samar. Sy pakai brand mamma perfect tu beli kat shopee. Sy takut upt tu dah rosak ke apa sbb org ckp kalu dah lama jadi evap line kalu jadi garis 2. Pertanyaan sy kat sni korang pernah tak jd mcm tu? Tak preggnant tapi keluar evap line tu bila upt tu dah kering btl? pernah tak? org ckp try brand dip&tell @ CB nnt sy beli cek guna brand ni pla. Selama seminggu sy cek upt brand mamma perfect je. BTW sy blm missed period lagi. Last period 6/2/23 #ttc #firstmom

12 Balas

Klau dlm seminggu tu sis cek n line makin hri makin terang,in sha allah pregg sis..tpi klau die still Samar mcm y laen tkut die scam je..sbb sy penah guna jgk brnd mama tu ujung2 priod mai jgk..nk pasti kne beli brands laen jgk untk test..

1y ago

sedih upt mamma ni bagi fake hope

sama CM sy sis,sy last period 11/1 ,sy check upt naik samar upt beli dkt shoope,kdng naik samar kdng x naik,mgkin sbb murah kot,sy xde la beli dkt farmasi,sy beli dkt shoope byk,pakai tu je

1y ago

liana upt mamma perfect scam la,awak check upt lain ok

sye pernah cek pkai upt beli kt shopee naik line samar, ehh2 lusa tu period😂 Lpas pada kjadian tu saye beli upt farmasi je bior la mahal asal x kene scam dh😞

nnti cer bli yg dkt farmasi pulak..mana tw btl positif..atau g klnik jumpa doc trus buat ujian kehamilan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

Insyallah nnt sy beli brand lain plak..

brand mamma perfect scam,sy dh pernah kena 5 hari turut2 check samar,beli dkt shopee jugak nasib la yg dpt ok ok la,mgkin dia bg tu yg rosak

1y ago

sy baru cri2 tau ada segelintir kena scam guna brand mamma perfect ni, takpe nnt sy try dipntell pla.. moga ada rezeki bby 2023 sy tahun ni.. doakan sy ye

upt mamma perfect scam la,5 hari turut2 sy check samar je haha,beli kt shopee yg sold dia hampir 500 ribu tu,lemahhh 😂

1y ago

sy pakai strip Beli kat shopee jugak 3hari Hari berturut samar²..bila guna clearblue not pregnant lemahhh 😩

sy guna dip & tell 3 hari sblm period nmpk samar dah..masa sepatutnya period da terang sket..

1y ago

alhamdulillah.. pregnant ke skrg?

Kalau awak nak, boleh check di Klinik Kesihatan. Lagi senang hati. Bayar RM1 je.

Saya pernah pakai upt ni . Sy kena scam . Tapi kalau nak berhati2 awak try laa dipntell tuu

1y ago

semoga Allah bg ke zuriat tahun 2023 ni,aminn

boleh buat beta hcg. kalau beta hcg awak tinggi. awak mmg tengah pregnant☺️

1y ago

insyallah nnt sy cuba cek beta hcg..