Tanda garis

Hai mumy² 🤰 Nak tnya ada tak yg mcm saya msuk 6bln blum nmpk garis² dkt perut...normal ka tu? Ingin tahu..#firstbaby

7 Balas

setiap pregnancy saya berbeza, first pregnancy takda linea nigra, pregnant second ada samar2, yang sekarang dah 7bulan, takda pun, stretch mark pun takda

sy baca artikal dlm ni dia kata klu ada tu salah satu tanda x cukop asid folid

garis2? stretch mark ke? ok la tu kalau takda. cantik je perut

Same lah kite pon nk masuk 6 bulan.. Xada pon garis2 tu..

blom lg kot . sy 7bln bru nmpk . sy bdn kurus

sy 4 bln dah nmpk garis pnjg kt perut

normal tu sis. untung takda garis2.