nescafe, kopi

Masa pregnant ni pula mengidam nak minum kopi?. Minum milo x kena kat tekak. Tp lepas minum kopi sy akan minum air kosong banyak2. Ada ke yg mcm sy?

9 Balas

boleh je minum sis tp xboleh setiap hari. sy pun minum nescafe juga sbb dah bosan minum susu je tiap hari tu pun bile nak je. before pregnant mmg addicted sgt dgn nescafe tp bila tau hb low dah jarang minum sbb males nak ambi darah je tiap check up dah lah lambat siap 😂😂