Nescafe

Boleh ke kita minum nescafe? Atau kopi? Atau kopi 3in1?

11 Balas

Kalau boleh elakkan minuman berkafein sbb xelok untuk kandungan..kalau tersa nak minum jgak..boleh tp dlm jumlah kuantiti yg sedikit..

Kuantiti yang skit.. Kdang saya pon buat jugak pagi2 😅 tpi tgah hari atau mlm saya akan mnum nestum+ oat

Seeloknya xperlu.. Hb boleh low.. Dan penah je terjadi dkt org terdekat sy keguguran

Kalau bole tgah preggy elakkan iye sis.. Tak bagus kaffein utk kandungan

Tak digalakkan sis.. Tapi kalau nak rasa rasa je boleh la sikit..

Tak digalakkan sbb hb low nanti.. kafien merosakkan darah

Kalau teringin sgt Minum la sis. Tapi jangan kerap sgt.

Boleh tapi dalam kuantiti yg sikit sis

Boleh minum tp xleh selalu dan xelok

dalam kuantiti sikit