Minggu Ke5 Sehingga Ke10

Masa minggu ke5 sehingga ke7 keluar spotting brown, pastu Tiba2 minggu Ke8 keluar darah penuh 2 pantyliner.. I check kat doctor, katanye ada bleeding at 1 side tp masih ada heart beat baby.. Skrg ni plak dah minggu ke10 keluar byk brown spotting.. Biasa ke mcm ni utk mummys o saya je kene cmni? Risau sgt...

1 Balas

Kalau sis risau better terus ke klinik jumpa doktor... Saya dulu ada jugak jadi macam sis... Keluar spotting ja saya terus ke klinik check... Alhamdulillah okey ja semua...