Spotting brown

Nak tanya, mcm sy ni kan. Dah 5 hari kluar spotting brown. Kaler coklat n bukan darah mcm period. Spatotnya period lg smnggu, tp spotting brown ni dah ade.. Ade spe penah alami x? Risau plak smpai 5 hari?

2 Balas

Sy dlu masa awal2 pregnant kluar spotting brown. Cek upt naik double linw

5y ago

Tak tentu sis tapi bukan hari2. Kalau sy aktif dan banyak bergerak mesti keluar. Spotting betul2 berhenti masa kandungan 12w

apa keadaan sis skrg dh preg ke sis?