Keluar Spotting kandungan 7minggu 3hari

Tdi masa lepas maghrib keluar spotting mcm ni ,,😕normal ke ,, perut xkrem atau sakit apa cuma tiba2 check sluar dlm ad spotting brown pastu masa nk kencing keluar spotingg mcm gmbr ni ..normal ke ..? Takutnyaa #bantujawab #firstmom #ingintahu

Keluar Spotting kandungan 7minggu 3hari
7 Balas

ya skarang tngah mengalami mcm ni. hari2 keluar lendir warna coklat. sy dah pergi kecemasan n dpt ubat duphaston. jumaat ni kene followup lg d hspital bhagian o&g pula. hritu mse pegi hspital doktor scan smua ok jantung bby pun dah nampak tp still kne makan ubat kuat rahim tu. doakan bby sy kuat ya. risau sngat first pregnancy n baru 8 weeks.

5mo ago

alhamdulillah skang dah 15weeks spotting darah dah xde. baby ok.

Cuba g scan dulu. kalau first pregnancy tk pasti dr kasi duphaston ke tk. First pregnancy saya gugur keluar mcmni juga. Dr tk bgi pun ubat kuat rahim.Kali ke dua ni ada keluar mcm ni juga bru dr kasi. Skrg dh 10 weeks masih bergntung dgn ubat kuat rahim. tpi bila scan alhamdulillah baby still okay.

6mo ago

Hehehe dah scan tvs 2hari lepas.. cuma disahkn blighted ovum .. kantung makin mengecil dari saiz minggu yg sepatutnya🙂 doktor suruh pergi plk nt lepas 2w nk tgk samaada jatuh sndiri atau terpaksa d&c...

semua spotting x normal. saya bru lepas balik dari pac. kalau awak nak selamat baik terus ke pac nanti doc terus cek & bagi ubat kuat rahim. kena cepat

6mo ago

insyaAllah. awak fikir baik2 je jgn overthinking. doa banyak2. insyaAllah Allah permudahkan. ada je org yg spotting 4 minggu keep makan ubat kuat rahim dah bersalin dah skrg. awak fikir baik2 je. jangan stress2

Btl tu kna pergi kcemasan, klw janin dah nmpk nt dy bagi ubat hormon tuk bby kuat melekat dlm rahim.

Biase nye Klu keluar mcm tu. Tanda2 keguguran… Tp sebaik nye awak gi kelinik secepat mungki.

2mo ago

Xok , dh keguguran

Pergi kecemasan sis

6mo ago

Ye sy ad mkn ubat duphaston dari swasta.. ni bru balik kk tapi lagi laa xnmpak apa scan sana😌 ,, kena pergi 2minggu lg ..😌

Tak normal

6mo ago

😭😭😭